Over Eye 2 Ear

Eye 2 Ear is een winkelgroep van samenwerkende, zelfstandige opticiens én audiciens in de regio Noord-Brabant. Onze deelnemers hebben jaren geleden de handen ineen geslagen, om u als klant van de beste zorg voor oog en oor te voorzien. Onze ervaring en kennis van het vak reiken zelfs terug tot het jaar 1935. Door als groep samen te werken is het mogelijk om complexe oog- en hoorproblemen met elkaar te bespreken, waardoor de beste oplossing nog eenvoudiger gevonden kan worden. Eye 2 Ear is geen ketenbedrijf, maar een overkoepelende organisatie die vakspecialisten in hun taken ondersteunt, zodat zij volledige aandacht hebben voor u: de klant.

In de loop der jaren hebben steeds meer kwaliteits-opticiens en audiciens zich bij ons aangesloten. Met 18 vestigingen optiek en 11 vestigingen audiologie hebben wij een zeer breed aanbod in brillen, zonnebrillen, contactlenzen, hoortoestellen, overige hooroplossingen en optometrische diensten. Mocht het voorkomen dat wij de oplossing in één van de winkels niet voor handen hebben, kunnen wij u altijd doorverwijzen naar een specialist. Zo werken onze optiekwinkels intensief samen met expertisecentrum Contactalook te Eindhoven. En hebben onze audiologiewinkels nauwe banden met het Audiologisch Centrum en KNO-artsen.

Contact opnemen

Ons hoofdkantoor is gevestigd aan de Kapelstraat-Zuid 6, te Veldhoven. Tevens bevindt zich hier ons distributiecentrum, van waar uit onze winkels bevoorraad worden. U kunt bij een bezoek gratis parkeren, voor de deur.

Eye 2 Ear

Hoofdkantoor:
Kapelstraat-Zuid 6
5503 CW, Veldhoven
info@eye2ear.nl