Werken bij Eye 2 Ear

Eye 2 Ear is gebouwd op samenwerking en het delen van kennis en ervaring. Wij zijn groeiende en dat is goed nieuws, want zo groeien wij nog steeds in het geven van de beste zorg voor oog én oor. Werken bij ons betekent meewerken aan deze ontwikkelingen. Je groeit met ons mee in expertise en wij vragen van jou om er samen met ons voor te zorgen dat iedereen bij ons terecht kan, op ons hoofdkantoor of in één van de bij ons aangesloten winkels.

Delen van kennis en ervaring

Eye 2 Ear biedt kansen in de optiek, optometrie en audiologie. Kennis en ervaring delen, dat is wat wij vragen van jou. Dat kan resulteren in een functie in meer dan één van de bij ons aangesloten winkels. Veelzijdig werk dus met enorm veel kansen die ook bijdragen aan jouw groei.

Vakspecialisten

Heb jij zin om je talent en passie in te zetten bij Eye 2 Ear? Openstaande vacatures vind je hieronder. Ook wanneer er geen of niet direct een functie voor je bij ons open staat, ontvangen wij graag bericht van je. Wij staan namelijk altijd open voor sollicitaties van vakspecialisten. Richt je motivatie via vacature@eye2ear.nl aan Donald Wolf, Manager HRM.


Er zijn geen openstaande vacatures.